Despre noi

Despre Noi – Melody School of Music – Bucuresti

Music is about freedom – muzica este despre libertate – acesta este crezul nostru și esența muncii noastre. De aici rezultă și promisiunea noastră:

Melody School of Music – it gives you back your freedom and then you smile, every time (îți redă libertatea și apoi zâmbești, de fiecare dată).

Despre asta este povestea noastră, despre evadarea din cotidian, despre libertate, despre un timp câștigat, despre curaj, despre a asculta, despre o altă lume, despre bucuria de a sta 2 ore la cursuri și de a te încărca cu energie pozitivă.

Noi le redăm curajul să viseze, le readucem zâmbetul!
5

Cursuri disponibile

În prezent avem 5 cursuri disponibile: canto, pian, chitară, vioară și educație muzicală.

257

Oameni fericiți

Copii și adulți fericiți la final de ianuarie 2017, numărătoarea continuă.

4

Profesori

4 profesori, multă pasiune, implicare și devotament.

68

Ani de studiu

68 ani de studiu cumulați de membrii echipei.

Valentin
Valentin
Pian

Pianistul Valentin Țârcovnicu este absolvent al Conservatorului de Muzică din București, secția de Interpretare Muzicală - Pian; și al Colegiului Național de Arte ”Dinu Lipatti”, din București. Studiul pianului l-a început la o vârstă fragedă, cu mult entuziasm, dedicare și pasiune. De-a lungul timpului, a adunat în palmares numeroase premii câștigate la concursuri naționale și internaționale. Valentin a îmbrățișat cu devotament activitatea pedagogică încă din timpul liceului, dorind să-și facă o carieră în această direcție. Trebuie menționat faptul că elevii săi au susținut recitaluri de pian și au obținut premii la diferite concursuri.

Teodora
Teodora
Pian și canto

Teodora Cotruță a început studiul pianului la vârsta de 5 ani. A urmat cursurile Colegiului Național ”Dinu Lipatti” din București, după care a obținut o bursă la Trinity College of Music, în Londra, unde și-a început și activitatea de predare. Teodora a câștigat premii la concursuri naționale și internationale și a participat la masterclass-uri cu profesori de renume, atât la pian, cât și la muzică de cameră și canto. A susținut concerte și recitaluri la Ateneul Român, Muzeul ”Notarra”, Casa ”George Enescu”, Filarmonica din Satu Mare, Brașov etc., precum și în Marea Britanie, Germania și Franța.

elena-zaharia-e1502306679539-681×1024 Melody School
Elena
Chitară clasică

Elena este studentă la Universitatea de muzică din București, secția pedagogie. Predă din 2013 chitară și noțiuni de bază din teoria muzicală atât copiilor cât și adulților. Cursanții ei au reusit să obțină premii la concursuri pentru chitara clasică și festivaluri de muzică folk. De-a lungul anilor, Elena și-a format propria metodă de predare ce se adaptează pe nevoile fiecarui elev in parte. În 2016 a absolvit Masterul de Teatru Muzical Broadway - studiat în Beijing.

catalin anton
Cătălin
Vioară

Cătălin Anton este absolvent al Universității de Muzică din București, specializare vioară. Activitatea sa artistică constă în diferite recitaluri în săli de concerte din București cât și din străinătate. Este angajat în cadrul Filarmonicii de stat din Ploiesti. Cătălin este premiant al olimpiadelor naționale de muzică pe parcursul liceului. Activitatea sa pedagogică a început în urmă cu mai mulți ani, timp în care a activat la mai multe școlii de muzică.

Ne dorim să contribuim la construirea unei generații dezinvolte, creative și inspirate, să împărtășim din spiritul energic, exuberant în ceea ce privește educația muzicală oferită de profesorii noștri. Punem mare valoare în dezvoltarea cultural-muzicală a fiecărui cursant, indiferent de vârstă.

Cred că muzica este prin ea însăși o vindecare. Este o expresie explozivă a umanității. Este ceva care ne atinge pe toți. Indiferent de cultură, toată lumea iubește muzica.” Billy Joel

Ajutăm la dezvoltarea micului artist din interiorul fiecăruia. Sprijinim fiecare cursant să-și dezvolte aptitudinile muzicale. Oferim posibilitatea de a fi creativ și de a da frâu liber imaginației muzicale.

Toți profesorii noștri sunt absolvenți de Conservator, plini de energie, dând dovadă de răbdare, dedicare și energii pozitive.

Melody School of Music – povestea noastră

Descoperă lista de cursuri si prețurile aferente

Ai multe motive să începi cu noi: profesori cu mulți ani de studiu, mulți dintre ei au studii peste hotare, sunt profesori tineri cu entuziasm și cu multă pasiune. Vă invităm într-o locație situată central, boemă, primitoare și mai ales cu o atmosferă plină de viață și de energie bună.

Music is about freedom