Despre noi

Despre Noi – Melody School of Music – Bucuresti

Music is about freedom – muzica este despre libertate – acesta este crezul nostru și esența muncii noastre. De aici rezultă și promisiunea noastră:

Melody School of Music – it gives you back your freedom and then you smile, every time (îți redă libertatea și apoi zâmbești, de fiecare dată).

Despre asta este povestea noastră, despre evadarea din cotidian, despre libertate, despre un timp câștigat, despre curaj, despre a asculta, despre o altă lume, despre bucuria de a sta 2 ore la cursuri și de a te încărca cu energie pozitivă.

Noi le redăm curajul să viseze, le readucem zâmbetul!
5

Cursuri disponibile

În prezent avem 5 cursuri disponibile: canto, pian, chitară, vioară și educație muzicală.

257

Oameni fericiți

Copii și adulți fericiți la final de ianuarie 2017, numărătoarea continuă.

1

Profesori

68

Ani de studiu

68 ani de studiu cumulați de membrii echipei.

Ne dorim să contribuim la construirea unei generații dezinvolte, creative și inspirate, să împărtășim din spiritul energic, exuberant în ceea ce privește educația muzicală oferită de profesorii noștri. Punem mare valoare în dezvoltarea cultural-muzicală a fiecărui cursant, indiferent de vârstă.

Cred că muzica este prin ea însăși o vindecare. Este o expresie explozivă a umanității. Este ceva care ne atinge pe toți. Indiferent de cultură, toată lumea iubește muzica.” Billy Joel

Ajutăm la dezvoltarea micului artist din interiorul fiecăruia. Sprijinim fiecare cursant să-și dezvolte aptitudinile muzicale. Oferim posibilitatea de a fi creativ și de a da frâu liber imaginației muzicale.

Toți profesorii noștri sunt absolvenți de Conservator, plini de energie, dând dovadă de răbdare, dedicare și energii pozitive.

Melody School of Music – povestea noastră

Descoperă lista de cursuri si prețurile aferente

Ai multe motive să începi cu noi: profesori cu mulți ani de studiu, mulți dintre ei au studii peste hotare, sunt profesori tineri cu entuziasm și cu multă pasiune. Vă invităm într-o locație situată central, boemă, primitoare și mai ales cu o atmosferă plină de viață și de energie bună.

Music is about freedom